Blog

Roborock S7 Max Ultra Robot Süpürge Tamiri

Roborock S7 Max Ultra Robot Süpürge Tamiri

Roborock Robot Süpürge Tamiri

 
Roborock, robot elektrikli süpürgelerin en popüler üreticileri arasındadır. Şirket yıllardır iyi incelenmiş modeller üretiyor ve bu trend S7 Max Ultra ile devam ediyor.

Şarj istasyonunda paspaslama, vakumlama ve ardından kendi kendini temizleme özelliğiyle, size günün birkaç saatini geri kazandıran tam otomatik bir temizleme deneyimi sunar.

Son adım, elektrikli süpürgeyi akıllı telefonunuzla senkronize ederek evinizin haritasını çıkarmaktır; burada robotu kontrol etmenin tonlarca benzersiz yolunu bulacaksınız.

S7 Max Ultra'yı almanız için en ikna edici neden, tam otomatik temizleme döngüleridir. Halı üzerinde seyahat ederken yerden kalkabilen bir paspas sayesinde tek seferde hem paspas hem de vakum görevi görecek şekilde tasarlanmıştır.

S7 Max Ultra ile ilgili her şey tam olarak beklediğiniz gibi çalışıyor, ancak paspas kaldırma özelliği kalın halılar için yeterince sağlam değil.

Tüm özellikleri ve gücü ile bu elektrikli süpürgenin uygun bakıma ihtiyacı vardır ki, dünyanın modern teknolojisinden güvenle yararlanabilmeniz için uzman ekibimiz bu alanda size yardımcı olabilir.


Servise Göndermeden önce
lütfen
 
Toz ve Su Haznesini Boşaltınız.

Nakliye sırasında su deposu boşaltılmazsa
cihazın içine su sızarak anakarta
ve diğer elektronik bileşenlere zarar verir.


0538 693 5302
ROBOTEX Müşteri Hizmetleri Aramak için Tıklayın
Yurtiçi kargo sözleşme numarası 1048504577

Adana İçi Sadece Pazar Günleri
13.00 ile 18.00 Arası Evlere Servis Yapılır

Arıza Tespit Ücretimiz 400 TLdir.

 

© COPYRIGHT 2023. ROBOTEK Robot Süpürge Servisi.